Marc
Carnets ZAL Àrea privada
Inici Inici Contacte Contacte

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

NOTICIES
ESDEVENIMENTS
CILSA obté el certificat ambiental europeu EMAS

CILSA obté la certificació ambiental europeu EMAS

La Gestió de Cilsa ha afavorit que la ZAL del port de Barcelona es converteixi en referent en el seu sector a nivell ambiental, segons la Generalitat. El registre del Sistema de Gestió i Auditoria Ambiental EMAS de Catalunya ha tingut incorporat...

La ZAL Port estarà present al Saló Internacional de la Logística

La ZAL Port estarà present al Saló Internacional de la Logística

Durant el SIL2016, la ZAL Port estarà present en el stand A 163 durant els dies 7, 8 i 9 de juny. Des dels inicis del saló de la nostra ciutat, la ZAL Port ha tingut presència en la fira més important d'Espanya i aquest any presentarà una nova etapa en el seu desenvolupament Logístic.

Bandera: com a clients de llegar_nuestros

Bandera: com a clients de llegar_nuestros

Bandera: com a clients de llegar_nuestros

Bandera: com a clients de llegar_nuestros

Bandera: com a clients de llegar_nuestros

DESTACAT
PROMOCIONS
La ZAL Port de Barcelona es certifica en la ISO 14001

La ZAL Port de Barcelona es certifica en la ISO 14001

CILSA, organisme que gestiona la ZAL del Port de Barcelona, va rebre el passat 14 de gener de 2016 el certificat del Sistema de Gestió Ambiental ISO 14001:2004 que concedeix Bureau Veritas Certification, gràcies al compliment dels màxims estàndards mediambientals en la gestió de la Zona d'Activitats Logístiques del Port de Barcelona, per al manteniment i conservació dels espais comuns.
Classes i cursos de Pàdel en el Wellness Point

Classes i cursos de pàdel en el Wellness Point

Podeu reservar les vostres classes individuals o de grup. Obert de dilluns a diumenges i amb descomptes especials per a socis.


MÉS NOTÍCIES
El Dia de Transitari 2016 va sortir en defensa de la professió i va exigir mesures contra l'intrusisme

El Dia de Transitari 2016 va sortir en defensa de la professió i va exigir mesures contra l'intrusisme

La 10ª edició del Dia del Transitari, celebrada el 28 d'abril, va posar de manifest el rebuig a l'intrusisme en la professió com va manifestar el president d'ATEIA Barcelona, Emili Sanz: "No podem deixar el nostre treball en mans dels que no disposin de la titulació de transitari. Afecta el nostre prestigi". Per això, davant la presència de Josep Rull, conceller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Sanz va sol·licitar a les administracions majors "mesures de control" per acabar amb l'intrusisme.

Merlin Properties analitzarà “el valor de la logística” en la "ZAL Forum" de Cilsa

Merlin Properties analitzarà “el valor de la logística” en la ZAL Fòrum

El copropietari de Cilsa participarà en la ZAL Fòrum, una proposta creada per apropar postures entre les empreses de l'àmbit del port de Barcelona. El president i conseller delegat de Merlin Properties, Ismael Clemente, conduirà i presidirà la menjada col·loqui que Cilsa, companyia que gestiona la Zona d'Activitats Logístiques del port de Barcelona, organitza dimarts que ve 19 d'abril sota el lema "El valor de la logística en un sector immobiliari professionalitzat". 

La ZAL i el RACC signen un conveni de col·laboració per promoure les bones pràctiques en entorn de seguretat vial, sostenibilitat i medi ambient

ZAL i el RACC signen un conveni de col·laboració per promoure les bones pràctiques en entorn de seguretat vial, sostenibilitat i medi ambient

CILSA, societat gestora de la ZAL Port de Barcelona i el RACC signen un conveni de col·laboració destinat a difondre i promoure la millora en els hàbits i pràctiques en seguretat, sostenibilitat i medi ambient, relacionades amb la mobilitat.
X
Ús de galetes

L'informem que en el nostre lloc web utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.